تاریخ انتشار : شنبه 13 خرداد 1402 - 20:08
189 بازدید
کد خبر : 208545

۲۰۰ کیلومتر بزرگراه در چهارمحال و بختیاری احداث می‌شود

۲۰۰ کیلومتر بزرگراه در چهارمحال و بختیاری احداث می‌شود

به گزارش ایلنا، حسینعلی مقصودی در تور خبری با خبرنگاران اظهار داشت: در استان ۵۴ کیلومتر راه اصلی، ۱۲۳کیلومتر بزرگراه، ۱۰ تونل به طول ۱۲ هزارو ۵۰۰ متر و ۶ تقاطع غیر همسطح در قالب ۳۴ طرح اجرا می‌شود. وی افزود: شهرکرد به بروجن به لردگان، لردگان به ایذه، شهرکرد به شلمزار به ناغان به ایذه، اردل به دوپلان، بن

200 کیلومتر بزرگراه در چهارمحال و بختیاری احداث می‌شود

به گزارش ایلنا، حسینعلی مقصودی در تور خبری با خبرنگاران اظهار داشت: در استان ۵۴ کیلومتر راه اصلی، ۱۲۳کیلومتر بزرگراه، ۱۰ تونل به طول ۱۲ هزارو ۵۰۰ متر و ۶ تقاطع غیر همسطح در قالب ۳۴ طرح اجرا می‌شود.

وی افزود: شهرکرد به بروجن به لردگان، لردگان به ایذه، شهرکرد به شلمزار به ناغان به ایذه، اردل به دوپلان، بن به داران، سامان به تیران و بازفت به مسجد سلیمان از جمله طرح های چهارخطه در حال احداث می باشند.

مقصودی با اشاره به اینکه برخی از طرح ها در سال جاری مجوز ماده ۲۳ را گرفتند خاطر نشان کرد: محورهای سامان به قراقوش، چلگرد به باباحیدر، ورودی و کمربندی اردل و سورشجان به سودجان  را می توان ازجمله این طرح ها عنوان کرد.

مدیر کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در سفر ریاست جمهوری به استان  ۱۲ هزار میلیارد تومان مصوبات سفر بود که سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان آن مربوط به حوزه راهسازی ومقرر شد در سال نخست یک‌هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان آن محقق شود.

مقصودی با بیان اینکه راه آهن  مبارکه-سفید دشت-شهرکرد یکی از مهم ترین طرح های استان به شمار می آید افزود: این پروژه مرکز استان را به خط ریلی کشور متصل می کندو هدف از اجرای این طرح توسعه حمل و نقل ریلی است.

وی با بیان اینکه از ابتدای اجرای این طرح پنج هزار میلیارد ریال هزینه شده است افزود در سال جاری ۳۲۵ میلیارد تومان جهت ادامه پروژه تخصیص داده شد.

مدیر کل راه و شهرسازی بیان کرد :برای تکمیل و احداث خط راه آهن به ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز هست و تاکنون پیشرفت فیزیکی پروژه ۷۵ درصد بوده است.

وجود بیش از یک هزار هکتار بافت ناکارآمد در استان چهارمحال و بختیاری

حسینلی مقصودی با اشاره به بافت ناکارآمد شهری و فرسوده گفت: بیش از یک هزار و ۸۲۶ هکتار بافت ناکارآمد فرسوده، سکونت گاه های غیر رسمی و تاریخی در استان وجود دارد.

وی بیشترین اراضی مربوط به بافت فرسوده در استان را مربوط به شهرهای شهرکرد و بروجن عنوان نمود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: ۳۴ پروژه با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان برای بهسازی بافت های ناکارآمد تعریف شده و در حال انجام است.

مقصودی خاطر نشان کرد: در سال گذشته ۱۰۲ متقضایی برای بهسازی ۴۳۲ واحد مسکونی بافت ناکارآمد به بانک های عامل معرفی شدند.

انتهای پیام/منبع:ایلنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها