تاریخ انتشار : چهارشنبه 22 دی 1400 - 18:21
252 بازدید
کد خبر : 190772

انتخاب شش نمونه ملی بخش کشاورزی کشور از فعالان شیلات هرمزگان

انتخاب شش  نمونه ملی بخش کشاورزی کشور از فعالان  شیلات هرمزگان

ایسنا/هرمزگان صبح امروز با حضور مجازی رئیس جمهور، استاندار هرمزگان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی، مدیرکل شیلات هرمزگان و جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی استان هرمزگان نمونه های بخش کشاورزی ملی و استانی هرمزگان معرفی شدند. رئیس جمهور در مراسم افتتاح طرح های وزارت جهاد کشاورزی و تجلیل از کشاورزان نمونه با قدردانی از همه کشاورزان

انتخاب شش  نمونه ملی بخش کشاورزی کشور از فعالان  شیلات هرمزگان

ایسنا/هرمزگان صبح امروز با حضور مجازی رئیس جمهور، استاندار هرمزگان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی، مدیرکل شیلات هرمزگان و جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی استان هرمزگان نمونه های بخش کشاورزی ملی و استانی هرمزگان معرفی شدند.

رئیس جمهور در مراسم افتتاح طرح های وزارت جهاد کشاورزی و تجلیل از کشاورزان نمونه با قدردانی از همه کشاورزان کشور به ویژه کشاورزان نمونه تاکید کرد: کشاورزان با کار و تلاش شبانه روزی خود خودکفایی، استقلال کشور و امنیت غذایی مردم را تامین می کنند و ما همه قدردان زحمات آنان هستیم.
حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی اظهار کرد: از افتخارات این دولت، انجام کارهای بزرگ در زمینه های مختلف حوزه کشاورزی است.


در ادامه استاندار هرمزگان با اشاره به تلاش مضاعف و هدفمند در بخش شیلات و  کشاورزی استان، اظهار کرد: استان هرمزگان نزدیک به ده هزار هکتار سطح زیر کشت میگو دارد که امید است با پیگیری ها و تلاش های در حال انجام در آینده ایی نزدیک شاهد رسیدن سطح زیر کشت به حدود ۲۰ هزار هکتار باشیم.
فریدون همتی عنوان کرد: با زیر کشت رفتن این میزان از اراضی پرورش میگو، حدود یک سوم از ظرفیت شناسایی شده و مستعد پرورش میگوی استان به زیر کشت می رود.
وی تصریح کرد: اراضی استفاده شده در صنعت آبزی پروری در گذشته بی استفاده بود که خوشبختانه با فعالیت های شیلاتی در حال حاضر موجب رونق اقتصاد، اشتغال زایی و ارز آوری شده اند.
استاندار هرمزگان با اشاره به واگذاری دو هزار هکتار از اراضی  پرورش میگو در منطقه حسن لنگی به مردم  و کارهای خوب صورت گرفته  در این مزرعه گفت: ورود خود سرمایه گذاران در زمینه های شیلاتی رشدخوبی را به دنبال داشته و نباید منتظر سرمایه گذاری دولتی بمانیم.
همتی پیوند بنگاه های اقتصادی و جوامع محالی را راهی برای توسعه و رونق خواند و گفت: خوشبختانه پیشرفت خوبی را در این زمینه شاهد بودیم.
وی با اشاره به اینکه در سال ۹۲ تولید پرورش ماهی در قفس استان هرمزگان صفر بوده است و امروز به حدود شش هزار تن رسیده است گفت: ورود صیادان به زمینه پرورش ماهی در قفس در نوار ساحلی حتی در ظرفیت های تولید کوچک راهی موثر در توسعه پرورش ماهی در قفس است.


همچنین در حاشیه این مراسم مدیرکل شیلات هرمزگان تصریح کرد: کسب تمام عناوین نمونه کشاورزی استان در سطح ملی توسط بهره برداران شیلاتی بیانگرحمایت و پشتیبانی شیلات از فعالیت های شیلاتی و تلاش مستمر بهره بردارانشیلاتی  در استان هرمزگان است.
عبدالرسول دریایی افزود: با استعانت از خداوند متعال استان هرمزگان در این جشنواره توانست رتبه نخست بین استان ها در بخش شیلات  را نیز کسب کند.
وی  افزود: به رغم مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا و تحریم های ظالمانه عملکرد بخش شیلات را عالی خواند و گفت : فعالیت های  جامعه شیلاتی با وجود مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا و تحریم های ظالمانه را  نشان از عملکرد  عالی بخش شیلات خواند و انتخاب شش نمونه ملی و  نه نمونه استانی بخش کشاورزی از جامعه شیلاتی استان بیانگر اهمیت فعالیت های شیلاتی در استان هرمزگان است.
دریایی شش  نمونه ملی بخش کشاورزی را عبداله شادمان در رشته پرس ساین ساردین، محمد مراد جمالی در رشته تکثیر میگو، رامین هاشمی طباطبائی در رشته پرورش ماهی در قفس در دریا، محمد ملاحی در رشته پرورش میگو، مهدی ربیعی در رشته صید ماهیان تجاری و علی میلادی در رشته صید میگو (شایان تقدیر) و ۹ نمونه استانی شیلات را محمود مشایخی در رشته تکثیر میگو، محسن شریفی در رشته پرورش ماهیان خاویاری، فاطمه یاری در رشته پرورش میگو، علی میلادی در رشته صیاد میگو، کرم سلیمان زاده در رشته صید ماهیان تجاری، ابراهیم دادی در رشته صید ماهیان صنعتی، محمد بادزهره در رشته صید پرس ساین ساردین، محمد نیرومند در رشته پرورش ماهیان زینتی و قاسم عسکری ( شرکت طلایه داران قشم)پرورش ماهی در قفس در دریا ذکر کرد.
به گزارش ایسنا، استان هرمزگان رتبه اول استان های شیلاتی، رتبه اول تولیدات شیلاتی کشور، رتبه اول صید کشور، رتبه اول تولید میگوی کشور، رتبه اول پرورش ماهی در قفس کشور و…. را کسب کرده است.
انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها