تاریخ انتشار : سه شنبه 14 دی 1400 - 10:28
161 بازدید
کد خبر : 184755

مشکل آب گلخانه‌داران البرز حل شد

مشکل آب گلخانه‌داران البرز حل شد

ایسنا/البرز نائب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی البرز گفت: ضعف زیر ساختی در توزیع نهاده‌های دام و طیور در کشور وجود دارد. به گزارش ایسنا، محمد بهرو روز دوشنبه ۱۳ دی ماه در دوازدهمین نشست کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی البرز که با حضور اعضای جدید این کمیسیون همراه بود، گفت: در قالب اقدامات و پیگیری این

مشکل آب گلخانه‌داران البرز حل شد

ایسنا/البرز نائب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی البرز گفت: ضعف زیر ساختی در توزیع نهاده‌های دام و طیور در کشور وجود دارد.

به گزارش ایسنا، محمد بهرو روز دوشنبه ۱۳ دی ماه در دوازدهمین نشست کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی البرز که با حضور اعضای جدید این کمیسیون همراه بود، گفت: در قالب اقدامات و پیگیری این کمیسیون در ماه های گذشته مشکل آب گلخانه داران استان البرز پیگیری و حل و فصل شد.

وی بیان کرد: مشکلات مرغداران گوشتی و تخمگذار استان البرز نیز از سوی کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی البرز طی نشستی در ساختمان مجلس با حضور رئیس وقت کمیسیون کشاورزی مجلس و مدیران دستگاه‌های دولتی از جمله مدیرعامل پشتیبانی امور دام مطرح و بررسی شد و این مسائل به صورت اورژانسی رسیدگی شد.

نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، صنایع تبدیلی و محیط زیست اتاق بازرگانی البرز افزود: متاسفانه هنوز مشکلات زیرساختی زیادی در تهیه و توزیع نهاده‌های دامی و طیور در کشور وجود دارد.

وی در ادامه دلیل حل نشدن مشکلات زیرساختی در حوزه نهاده‌های طیور را تعدد واحدهای خرد در این‌ صنعت و نبود انسجام تولید در میان اتحادیه ها و تشکل‌های فعال آن برشمرد.

بهرو گفت: با توجه به نگاه ویژه ای که امروز دولت به تشکل ها، تعاونی ها و واحدهای بزرگ اقتصادی دارد، حمایت های خاصی برای فعالان این عرصه که برنامه مدون در تولید، فروش و یا تامین اولیه دارند را مدنظر قرار می دهد.

نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، صنایع تبدیلی و محیط زیست اتاق بازرگانی البرز با بیان اینکه تنها را نجات اقتصاد کشورمان تجمیع واحدهای خرد و به کارگیری سیاست های تولیدی یکسان در این مجموعه است، افزود: باید سیاست های واحد تولیدی در مجموعه های SME “واحدهای خرد” برای بالا بردن ضریب تبدیل مواد غذایی و کاهش ضایعات این محصولات به کار برده شود.

وی عنوان کرد: در بخش محصولات زراعی نیز با برنامه ریزی دقیق و به کارگیری روش‌های علمی نوین در کشت محصولات کشاورزی شاهد کاهش مصرف آب، کود و سموم و در نهایت افزایش بهره وری و بالا رفتن قدرت رقابت در بازارهای داخلی و بین المللی خواهیم بود، خوشبختانه دولت نیز در همین راستا برنامه های حمایتی خوبی در زمینه کشت قراردادی برای فعالان این عرصه دارد.

انتهای پیام

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها